WinSCP: Inloggen op je iPhone

WinSCP maakt het mogelijk om in te loggen op je iPhone, waarna je bestanden op je iPhone kunt wijzigen, verwijderen of toevoegen.
WinSCP is voor Windows, en niet voor een Mac.

Om in te loggen op je iPhone moet je je iPhone op de computer aansluiten en verbinding maken met een draadloos netwerk.
WinSCPVervolgens kijk je op je iPhone in het menu Settings -> Wi-Fi -> Bij je internetverbinding druk je op het pijltje naar rechts -> IP Address. Dit IP adres typ je in WinSCP bij Adres doelcomputer. Je kiest 22 als poortnummer.
Als gebruikersnaam kies je ‘root’. Het wachtwoord is voor 1.0.2 ‘dottie’, en voor 1.1.1 ‘alpine’.
Vervolgens kies je SCP als protocol, en klik je op inloggen.
Zie de afbeelding voor een duidelijker overzicht.

Waar je op moet letten: Om in te loggen op je iPhone dien je SSH op je iPhone geïnstalleerd te hebben. Dit doe je door in Installer.app OpenSSH te installeren.
Omdat SSH best veel batterij vreet kun je de applicatie Services installeren (ook via Installer.app) die het mogelijk maakt SSH op je iPhone geïnstalleerd te laten, maar het uit te schakelen. Vergeet het alleen niet weer in te schakelen als je in wilt loggen!


Koop een iPhone voor maar Ç179,00!

5 Reacties op “WinSCP: Inloggen op je iPhone”  

 1. 1 bjorn breels

  ik kan geen applicaties meer verwijderen of toevoegen via installer op de iphone. dus openssh kan ik ook niet installeren waardoor ik via winscp geen verbinding kan maken. weet u daar een oplossing voor?

 2. 2 michael

  hallo ik heb alles gedaan wat hierboven staat maar ik krijg een fout melding : netwerkfout verbindingstime out opgetreden ? wat kan ik hier aan doen ?? of weet iemand anders misschien een andere manier om nes roms op de iphone te krijgen???

  alvast bedankt

 3. 3 Zeadope

  @bjorn breels: Zoek op google naar iPhone DiskAid. Browse naar root/Applications folder en kopieer daar de map Install.app naartoe.

  @michael: Zoek op google naar iPhone DiskAid. Browse naar Media/ROMS en dan zie je als het goed is een mapje voor NES. Daar gooi je je roms in.

 4. 4 markk

  hii!!!!
  i am mark i’am 15 year old?//

 1. 1 iPhoneLife » Blog Archive » iPhone activeren en simlock vrij maken


Plaats een reactie